Petek Servisi

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Petek Sistemi Boşaltma: Kalorifer sistemi kapatılmalı ve petekten su boşaltılmalıdır. Bu adım, peteği temizlemek için gerekli olan erişimi sağlar.

Elazığ ili dahilindeki evlere hizmet verilmektedir. İlçe ve lokasyonuna göre bakmazsizin tek fiyat ile sıcacık evinizde huzurlu bir aile ortamı için yanınızdayız

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Kombi tesisat temizliği aslında tam anlamıyla kombi temizleme işlemine verilen genel increaseır çünkü kombiniz bir tesisat sonucunda sizlere ısı vermeye başlayan mekanik cihazlardır.

Do you think you're considering a PETEK training system or do you have got questions about the installation and operation within your cleanroom? Then please Make contact with us, the PETEK crew is going to be delighted that will help you with all your considerations.

Petek temizliği fiyatları makine ve ilaçlı olarak yapıldığında ortalama bir daire 150 lira gibi bir ücret ile temizlenmektedir. Ancak petek sayısı fiyatların belirlenmesinde en önemli hususdur. Bu nedenle petek sayısına göre fiyat aralığı aşağıdaki gibidir.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

Bu sayede kombimiz istenilen sıcaklığa en kısa sürede ulaşarak ev içerisindeki ortam sıcaklığını oluşturarak gaz sarfiyatınızda %thirty %40’a varan düşüş sağlıycaktır.

Yedek Su ve Havlu: Petek temizliği sırasında su sızıntılarına karşı önlem almak için yedek su ve birkaç havlu bulundurmanız faydalı olabilir.

Kombi içerisinden çıkan su ile peteklerin içerisinden dönen su arasında five ila ten derece sıcaklık farkı söz konusu olmaktadır. Standartta bu şekildedir. Peteklerinizin Alt ve Üst sıcaklığını eşit şekilde ısıtıcaz diye söyleyen kendilerini servis elemanı ve servis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz tesisatı ve petekleri temiz olan sistemlerde peteklerin üst sıcaklığı ve alt sıcaklığı eşit olmaz typical şartlarda aralarında 5 ila ten derece arasında bir fark bulunur.

Petek temizliği firması olarak İstanbul’un tüm ilçelerine hizmetimiz vardır. Petek temizleme hizmeti konusunda 20 yıllık deneyimimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Kombilerimizde gidiş suyu derecesi 50 dereceye ayarlı iken tesisat ve petekler içerisindeki çamurlaşmadan dolayı dönüş suyu 10 derece ve 20 derece arasında dönüş yapmaktadır Bu sebeple cihazımız daha sık aralıklarla devreye girerek fazla gaz sarfiyatı ve cihazımızın sürekli çalışması ile içerisindeki yedek parçaların petek servisi kısa sürede arızalanmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page